FAQ

Gyakran ismételt kérdések a Trans.eu vállalatról

 • Mi is a Trans.eu?

  A Trans.eu a megrendelők, a szállítmányozók és a szállítók szoftverszolgáltatója, informatikai megoldásunk a teljes ellátási láncot támogatja, például az útvonaltervezést, a szállítás visszaigazolását, valamint a szabad rakományok és járművek kínálatának cseréjét. Ügyfeleinknek több olyan modul is rendelkezésre áll, amelyek segítik napi munkájukat, például az üzleti csevegő, a közvetlen kapcsolattartás a járművezetővel, az automatizált megbízások kezelése és még sok más. Olyan cég vagyunk, amely lehetővé teszi az idő optimalizálását, a költségtakarékosságot és a bevétel növekedését.

 • Foglalkoznak csomagszállítással?

  Nem. A Trans.eu egy szoftverszolgáltató, nem vagyunk postaszolgálat vagy egyéb szolgáltatás, amely a csomagküldéshez kapcsolódik. A Trans.eu ezen iparágakból álló cégeket köti össze, és biztosít nekik egy olyan felületet, ahol kacsolódhatnak.

 • Mikor terveznek mobilalkalmazást? (Van mobilalkalmazás?)

  Igen, van Trans.eu platform mobilalkalmazásunk, ingyenes és letölthető itt: [link: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.trans.transexpress]
  Ezen “”fő”” alkalmazás mellett több más alkalmazást is létrehoztunk, amelyek segítenek a munkájának megkönnyítésében. A kommunikációs alkalmazásoktól, a feladatkezelőtől a TransParkingig – olyan alkalmazás, amely segít a járművezetőknek üres parkolóhelyet találni.

 • Együttműködnek az új / friss vállalatokkal?

  Először is meg kell említenünk, hogy a legmagasabb szintű biztonságot igyekszünk nyújtani ügyfeleinknek, és mindent meg kell tennünk azért, hogy megakadályozzuk a rossz szándékú vállalatok hozzáférését.
  Nem teszünk különbséget a vállalatok között. Minden céget egyedileg értékelünk. A céget először regisztrálni kell, munkatársaink pedig leellenőrzik a vállalat helyzetét

 • Működnek Európa-szerte?

  Igen, a Trans.eu Európa-szerte és Ázsia egyes részeiben is aktív. Cégünk 12 fiókkal rendelkezik, a legfrissebb fiókunk a Selyemút fontos csomópontján – a kazahsztáni Almatyban található.

 • Mennyire megbízható a rendszer? Van-e kockázat?

  Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra. A Trans.eu-használatának határozott követelményei vannak, a vállalatok felé. A biztonsági óvintézkedésekkel maximális biztonságot tudunk nyújtani.
  A Trans.eu platform több lépcsős ellenőrzést és felügyeletet biztosít nem csak a hozzáférés előtt, hanem a teljeskörű használat során. A platformon belül is egy egyedi minősítési rendszer segít megtalálni a megbízható partnert és annak tanúsítványait, amelyek garantálják a vállalat hitelességét.
  A Trans.eu hasonló titkosítási védelmet nyújt, mint a bankok, az ügyfeleink adatainak védelmében.

 • Böngészhet az adatbázisban magánszemélyként?

  Nem. A Platform Trans.eu csak olyan vállalatok és egyéni vállalkozók számára elérhető, amelyek fő tevékenysége a fuvarozással, logisztikával, szállítmányozással stb. kapcsolatos.