SmartMatch – rakomány javaslatok

A felrakóktól származó megfelelő ajánlatok megtalálnak Téged

A Trans.eu Platformon már kaphatsz rakomány javaslatokat, vagyis rakomány ajánlatokat közvetlenül nívós felrakóktól. Ez egy teljesen új eszköz és az árufuvarozásban való együttműködés új módja.

Miért érdemes kihasználni az új ajánlatokat?

 • A legmegfelelőbbrakomány javaslatokat kapod, anélkül, hogy fuvarbörzén kéne keresgélned és tárgyalnod kéne az üzleti csevegőn
 • Tiszta szabályok: minden, a felrakóktól származó ajánlat érvényességi dátummal és fix szállítási feltételekkel rendelkezik, és a fuvardíj mindig egyeztethető
 • Az üzleti partnerekkel való üzletkötés egyszerű és automatizált – csevegések, e-mailek és telefonok nélkül. Csak meg kell adni a díjat, meg kell erősíteni a választást és meg kell várni a döntést.
 • Lehetőséged van arra,hogy megbízható felrakókkal működj együtt

Hogyan működik?

 • 1

  A felrakó meghirdeti a rakomány javaslatot, vagyis a rakományajánlatot

  Meghatározza a rakomány paramétereit, a művelet helyét és a szállítás körülményeit. Megadhat egy díjat, vagy pedig árajánlatot kérhet.

 • Algorytm dopasowuje firmy z giełdy Trans do potrzeby załadowcy

  2

  Az algoritmus a börzebeli
  cégeket a felrakó igényeihez igazítja

  A fejlett algoritmus azokat a cégeket keresi, amelyek a leginkább megfelelnek a felrakó kritériumainak. Figyelembe veszi az olyan változókat, mint: a keresett és kattintott ajánlatok, cégflotta, értékelések, tanúsítványok. Ennek alapján összeállítja azon cégek listáját, amelyeknek elküldi felrakó ajánlatát.

 • 3

  Kapsz egy üzenetet az üzleti csevegőn

  Ha az algoritmus Téged választott ki a keresés eredményeképpen, akkor kapsz egy ajánlatot. Hogy megismerhesd a részleteket, kattints a linkre, és jelentkezzen be a Trans.eu Platform (beta) új verziójába az TransId-del és jelszóval.

 • 4

  Ellenőrizd az ajánlatot
  és válaszolj

  Az ajánlat feltételei és a dátumok megfelelnek Neked? Fogadd el az ajánlatot. Saját fuvardíjat kínálhatsz – ez csak pár másodpercet vesz igénybe. A felrakó összehasonlítja ajánlatod mások ajánlataival, és kiválasztja a céget a fuvar lebonyolítására.

 • 5

  Elnyerted a fuvart?
  Fogadd el a megbízást

  Ha a Te ajánlatod lesz kiválasztva – kapsz majd egy visszaigazoló üzenetet. Nekiláthatsz a megbízás teljesítésének.

Gyakran intézett kérdések

MI AZ A SMARTMATCH?

Ez egy rakományajánlat és fuvarozó cég párosító rendszer.

HOGYAN KAPHATOK AJÁNLATOKAT A FELRAKÓKTÓL?

Az algoritmus hozzáigazítja a felrakók ajánlatait a börzén működő vállalatok üzleti profiljához. Kiválasztja a jó értékelésekkel, tanúsítványokkal és a modern flottával rendelkező fuvarozókat. Hogy Téged is kiválasszon, törődj a platformos cégarculatoddal. Minden, amit hozzáadsz a cégprofilodhoz, növeli az esélyed a párosításra!

MIÉRT KAPTAM AJÁNLATOT?

A SmartMatch algoritmus azokat a cégeket keresi ki, amelyek a legnagyobb mértékben megfelelnek a felrakó kritériumainak. Figyelembe veszi az olyan változókat, mint: keresett és kattintott ajánlatok, cégflotta, értékelések, tanúsítványok. Ennek alapján összeállítja azon vállalatok listáját, amelyeknek elküldi a felrakó ajánlatát.

MIÉRT KAPOK OLYAN AJÁNLATOT, AMELY NEM FELEL MEG A PROFILOMNAK?

Az algoritmus béta fázisú, így a párosításai a kezdetben nem lesznek ideálisak. Ugyanakkor a történelmi adatok alapján folyamatosan tanul. Minden további ügyletnél a hozzáigazítása egyre pontosabb lesz.

MILYEN ADATOK ELEMEZ AZ ALGORITMUS?

Az algoritmus csak a Platformon végzett tevékenységekkel kapcsolatos adatokhoz fér hozzá, például: keresési irányok, kattintott ajánlatok és a céges profilok tartalma: kapott értékelések, járműflotta, tanúsítványok és licencek. Ezeket az adatokat összehasonlítja a felrakó ajánlatával: a rakomány paramétereivel, az útvonallal, a járműflottával szemben támasztott követelményekkel. Ennek köszönhetően létrehozhat egy hozzáigazítást, és ajánlatot küldhet egy megfelelő cégnek. Minden érzékeny adatot, azaz személyes és regisztrációs adatot, a rendszer titkosít, és az algoritmus nem tud hozzáférni.

EGY MÁSIK FELHASZNÁLÓ, HOGY AJÁNLATOT KAPTAM?

Nem. Az ajánlatok elküldése és megtárgyalása csak a Felrakó (Szállítmányozó) és a Fuvarozó között zajlik le.

TUDJA-E FELRAKÓ, HOGY ELUTASÍTOTTAM AZ AJÁNLATOT?

Nem. Az ajánlat beadásáig a Felrakó nem tudja, melyik fuvarozó kapta meg. Ezért is az elutasítás senki számára sem látható az ajánlott cégen kívül.

MÁS FUVAROZÓK LÁTJÁK AZ AJÁNLATOMAT?

Nem. Csak a Felrakó láthatja a Fuvarozók által benyújtott ajánlatokat.

MI A TEENDŐ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY NÖVELJEM A RAKOMÁNYAJÁNLATOK MEGKAPÁSÁNAK ESÉLYÉT?

Az algoritmus illeszti hozzá a felrakók ajánlatait a börzén működő cégek üzleti profiljához. Ha a cég aktív a börzén, jól kiegészített profillal és pozitív értékelésekkel, tanúsítványokkal és a modern flottával rendelkezik, akkor esélye van rá, hogy rakományajánlatokat kap majd.

MIT KELL TENNEM ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY NŐVELJEM KIVÁLASZTÁSOM ESÉLYÉT?

A Felrakó a cégprofil alapján értékeli a fuvarozó cég hitelességét. Az aktuális papírok, tanúsítványok, és az üzleti partnerektől származó értékelések és referenciák ezért az ilyen értékelés egyik kritériumai közé tartoznak majd.

HA ELFOGADOM AZ AJÁNLATOT, EZ AZT JELENTI, HOGY MÁR MEGKÖTÖTTEM A TRANZAKCIÓT?

Még nem. Az algoritmus több mint 1 cégnek küldi el ajánlatot. Az ajánlat elfogadása azt jelenti, hogy a Te ajánlatod a Felrakóhoz megy vissza. Ő ezt kiválaszthatja vagy elutasíthatja. Ha a feladó a Te ajánlatodat választja ki, kapsz majd egy visszaigazoló üzenetet és további utasításokat.

ELNYERTEM AZ ÁRUSZÁLLÍTÁST. HOGYAN KELL TELJESÍTENEM A MEGBIZÁST?

Ha a felrakó a Te ajánlatodat választotta ki, az e-mail címedre egy, a megbízáshoz irányító linket kapsz majd, amely részletes információkat tartalmaz a megbízás dátumairól és a helyszínekről. Fogadd el a megbízást, és láss neki a végrehajtásának.

MIÉRT NEM KAPTAM MEG A MEGBÍZÁST, BÁR ELFOGADTAM AZ AJÁNLATOT?

Ha nem kaptál értesítést a megbízás elnyeréséről, akkor ez azt jelenti, hogy a fuvarozó egy másik cég ajánlatát választotta ki. Ha azonban megkaptad a megbízás elnyeréséről szóló visszaigazolást, de nem kaptad meg a megbízást, menj a Szállítmányok modulba az új platform verziónál, menj a részletekbe és lépj kapcsolatba a felrakóval. Ellenőrizheted a Megrendelések modult is. Problémák esetén lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal.

HOGYAN LEHET LEMONDANI AZ AJÁNLATOK FOGADÁSÁT?

Az algoritmus által küldött ajánlatok fogadásáról való lemondásával elveszíted az esélyt arra, hogy együttműködhess a legjobb felrakókkal. Azonban, ha mégis le szeretnél mondani erről a lehetőségről, kérjük, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Kérdéseid vannak?
Lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

(+36) 1 808 8116

(hétfő – péntek, 7:00 – 17:00)